Rydas

Make it happen!!

Så där innan..

Allmänt Permalink0
Idag har jag minsann i nte gjort nått vettigt alls..har packat om och packat ur och packat i och packat om igen och igen och igen,..så tro mej när jag säger att jag är väldans less på det där med packning!! Men nu är det klart..och det blev förmycket iaf..fick ju restriktioner imorse om ur mycket jag fick ta med i bilen..jag går på sist så då ärdet klart att jag måste banta ner på mängden;)..nejjdå, men det fick bli två väskor + skidor..jag har två väskor + skidor + två små väskor..vet icke om jag blir dödad eller avslängd..men det är värt ett försök..Branden kanske är på gott humör så att jag får åla med, trots att jag har en väska eller två för mycket;) Men hon kan ju faktiskit inte skippa och ta med mej, för vem ska då åka längdskidor med henne;)??

Annars angående idag, har jag fått hjälpa till med grejjer hemma,fördet ska amn tydligen när man är hemma så mycket(?) Så jag har fåttvänta och skjutsa min dumma bror..(han är inte jätte dum idag) Så jag höll faktiskt på att köra av vägen..och då kan jag nog ärligt säga att hade jag gjort det så hade jag dött..för hejj och hå vad träd det var överallt..så egentligen kan jag väll säga att jag lurat döden;) Nu åker jag säkert ihjälmej på skidor istället..ller nått annat sånt dumt!!;)

När jag hade skjutsat klart så hade mamma gjort sej till:) Hon gjorde nyårsmat ida, eftersom att inen av oss är hemma på den riktiga dagen:p..så ummersoppa och vit choklad..hm, nånting till efterrätt..nått kikki brukar göra:p..vet verkligen inte vad det heter;) Super gott var det hur som helst..så nu är man återigen så där mätt igen..fattar inte hur man ska få på sej nått annat än mjukisbyxor eller sånna där töjjbara kläder:p..får väll se hur det går imorrn:p.. Efter maten kollade jag på Potter filmen..är lite insnöad på de filmerna nu istället för på böckerna:p..vet ärligt inte hur vettigt det är av mej att bli insnöad..har ju en vana att bli det nuförtiden..inte bra!

Sen är det såär, att jag har insett att jag inte har sett mina power pinglor på ett tag nu!! Saknar mina klassbrudar ju!! Hade vart super om ni vart med på nyår..men jag får överleva utan er..det känns tomt! Men det ska vi ta igen..ska bara ha en vit månad i januari..sen är det dags igen:) DÅ blir det som förr, hos mej, med shotsar och smurfhits:p Saknar´t och gillar´t:p

Idag blir det en låååång blogg..har nämligen måttligt kul nu..sitter och väntar på att det ska bli imorrn och jag får åka..! Är riktigt less på att vara hemma nu..man kan fåför mycket av det goda..helt klart!

Näpp,kanske ska se på en film till..annanassen ser god ut oxå..fast jag är proppmätt:p..en tur till elin skulle föresten inte va tråkigt helle..så får det bli..Elin känn dej våldgästad!!

Nya dag,nya äventyr..mitt nya motto det senni..har snott det helt ärlit och öppet av en mycket klok brud!!
Till top