Rydas

Make it happen!!

My life is the shit!!

Allmänt Permalink0
Det är bara att inse:) Jag har världens bästa vänner!! För det första har jag varit på road tripp med Emma och Helen:) Det var såå himmla roligt! VI hade allt som en roadtripp ska ha! Mack pauser och vilse körning!! Mackpausen resulterade i en rejäl svullo känsla iof men det överlevde vi:p..gott med muffins och korv tycker jag:) Annelise bodde fint iaf! Krattad grus gång..kul att rivstarta dätr;) Ska göra det nästa gång jag:) yes box..road tripps var himmla kul alltså..ska göras om..och det snart!!!'

Nu idag hade jag och emma slappar dag igen..såg en rätt bra film:) Alpha dog..den kan väll få tre stjärnor iaf:p Innehöll som sagt allt;) Sen fick ju jag en böter!! Så det sög..tre minuter efter tiden..fy satan vilken surkärring till lapplisa det måste ha varit då..men det var ju kul att jag kunde förgylla hennes dag iaf..! När Emma och jag sagt farväl;) Drog jag hemmåt..en dusch fick det bli, sen till gunnarskog och hem till Sanja:) Firade var vad vi gjorde..var himmla kul..hade väldigt mycket roligare än jag trott att jag skulle ha:) KUddkrig och en massa skitprat..super god tårta och  tacos..me like:)!!

Som ni kanske förstår så måste jag träna efter dessa dagarna!! Känner mej lite gödd alltså;) Usch..! En springtur i skogen får det bli..har saknat mitt gunnarskog lite..så nu är ja nöjd..lite skönt att vara hemma ibland med:) Nu ser jag framemot bio på fredag och student fest på lördag..lovet går fort..men det är ju ett bevis på att man har kul..så det får man väll vara  glad för antar ja:)

Ha det bäst för det ska jag!!:)image68
Proffsen i framsätet;)..Roligt säger jag bara..Moa: vart är vi? Emma: Vi är på en väg iaf..
Kom lite fel ..molkom..hm, det ligger tydleigen inte på vägen till karlskoga det;)!!

Ta det som det som det kommer....!
Till top