Rydas

Make it happen!!

Frökenmeddåligtsamvete..

Allmänt Permalink0
Det hade jag idag verkligen..usch, skrek åt broder tuck när jag kom hem imorse..inte snäll alls..men nu är dte löst:) Gillar min bror..det gör jag verkligen!

Igår:Då skulle jag ha gjort en massa..men det blev det icke:p..klippte mej ot´ch tränade..sen missade jag nästan ett tåg..och sen grejjade jag..och sen var det emma&moa till 120%!! Vi planerade en massa:) Så kul, längtar till vår tåg luff, och barcelona..och gbg? blir det så kommer mitt liv vara lite för bra:D Helen och isabell dök upp och det blev gossip girl..var ok..inte mer! Sen låg vi o pratade en massa skit, och planerade lite till:) Älskar´t!

Idag:Skolan, gjorde läxor imorse..därav den tidiga uppstigningen..5 liksom..blöö! Iaf, läxor, o så kom Lottie:) Vandrade opp till ORRRRLEN..där hade vi betygsprat..och hur det än gick till så hade jag VG i intek? G+ i redovisning..så överaskande:) Däremot ett IGi matten..inte coolt..jobbigt, diggar inte dessa omprov liksom..nope..! Soffan propp hakade på till mej, lr snarare jag lånade ut mitt krypin till den bruden, som tack lagade hon mat till mej:) Var väll köttfärs överallt typ:p..men iaf! Sen var det skitprat och efter massa prat om kladdkakan, b´var det HK som gällde..body balance och step stod på schemat:) försökte mej på spagat..inte riktigt min grej:p..haha, det kanka och braka men min muskel gav icke med sej!! Haha..men det blev lite bättre:) Sen höll jag på att avlida av stepen, den är jobbig alltså:p..men såå kul! Blev skjutsad av soffan och hennes tuffa morsa, staplade ur och upp och hem..mamma ringde, och ordnade upp mitt liv, fast man ska vara vuxen (vilket jag inte kommer att bli..nånsin) Så är morsan såå bra på att hjälpa mej:) Hon löste nog det mesta:)

Ojoj, lång blogg alltså!! Men har man tråkigt så har man:p..ska nog ta mej i kragen snart och hoppa i säng, för nu har jag varit uppe riktigt länge, utan en lur!! Det är icke normalt det:p..men det tar jag igen sen, snacka om att sussa gott tror jag, sommnade ju på body balancen förut så:p..

Att simma eller inte simma, det är frågan..men inte simma är nog svaret, för sova drar mer:p..så ska ja ju träna imorrn kväll..core med carro..lr vem det blir:p..sen cykling..och sen ska jag fråga om jag får sussa hos lotti, som by the way ska fixa mitt hår imorn..färga med slingor och så:) gillar´t..i hope:p

Men nu får det vara nog..

Natti natti..

regler är till för att brytas..
Till top