Rydas

Make it happen!!

Skärtorsdag!

Allmänt Permalink1
Idag är det riktigt härligt väder så mitt humör är på topp! När Jonte drog till skolan imorse tog jag och Leo en riktigt lång och energigivande prommenad. Jag njöt verkligen av fågelkvitter och solsken, härligt värre och jag hoppas att det håller i sig. 
 
Leo har en trötterperiod nu igen. Inget man märker på natten, men han sover längre stunder under dagen. Så idag har jag hunnit tvätta, plocka och laga mat. Slog på stort och fjäskade in mig för Jonte, hans favorit mat står nu och väntar på honom. Fiskgratäng med dill och räksås. Det är sjukt gott, så jag tycker att det är helt okej att kirra hans favvo mat. 
 
Imorse trugade vi återigen med flarran. Leo tog den en sväng i alla fall. Så lite låtsas mjölk fick han i sig. Vi fortsätter i det spåret. För hur mysigt det än är att amma så orkar jag inte mer nu. Det har inte fungerat bra på hela tiden. Snart har jag kämpat på i fem månader, så nu är det nog, och det känns som ett kanonbeslut bara han lilla kunde finna sig i det.
 
Nu ska jag bara luta mig tillbaka och invänta Leo som ska vakna och Jonte som kommer från universitetet. Sen blir det ett hemma-träningspass!
 
Puss
 
Till top