Rydas

Make it happen!!

Gilla läget

Allmänt Permalink0
Amen suck! Kameran har laddat ur och jag finner inte laddaren här hemma! Blir galen på att aldrig finna det jag letar efter, jäkla rotlägenhet!! Och nu när det gnället var ur världen kan jag gå vidare. 
 
Idag har jag jobbat heldag, sen snabbt hem och plocka upp Leo, snabbt vidare och kasta i mig mat och lämna limpan till barnvakt och så snabbt bort till Mossgatan för att riva tapeter och spackla. Om jag är trött nu?! Ja, det kan man säga! Första gången som arslet nuddar soffan är nu, efter att jag kommit hem från renovering och tagit över hyperpigg bebis! I skrivande stund ligger vår lille terrorist för nattning och pratar med sig själv. Det är nästan så att jag ber till gud att han ska somna. Bara slänga ihop ögonen för natten, så att jag kan plocka ihop kvällsmat och självdö litegrann. Innan jag ska nanna kudden och ladda om för en jobbdag imorgon också..
 
Jag bara konstaterar att det här med att köpa ett renoveringsobjekt när man har en bebis och precis börjat jobba kanske var lite dumt. Vi har verkligen att göra! Men vad ska man säga, nu vet vi det liksom. Det finns faktiskt ingen återvändo för köket ligger på tippen och vi ska flytta ut den sista juli.
 
Puss
 
 
Till top