Rydas

Make it happen!!

Nya pass och gamla bilder..

Allmänt Permalink0
Jag bara måste blogga lite till idag:p..hehe, var på body pump passet förut..det nya, det var jätte jobbigt..och jag vet inte om det är för att jag har så himmla mycket sämre kondition eller för att det var himmla mycket jobbigare;)..En fråga som jag får svar på imorrn, när jag görr mitt konditions test!! Ska ut och cykla;)..Tjoho..! Men va skönt det var att träna då!! Är rätt pigg nu, har dammtorkat hela min lägenhet, sen skurade jag toan och duschen:)..Diskade och ställde in allt..så jag har varit duktig:)..Nu har jag packat med de sista grejjerna, så nu kan jag åka hem till gunnarskog utan att sakna mina grejjer allt för mycket..tur det!! Höll nämligen på att bli skogstokig på at inte ha "rätt" kläder hemma;)!!!

Ojoj..fast rätt trött blev jag när jag satte mej ändå! Puh, tur mamma kommer och hämtar mej sen:) Ska köra hem då jag!! Måste träna och ligga i nu!!


Här har ni mej och Emma redo för Arena och studenten:)..Var ju världens mest lyckade kväll som ni sääkert har hört:p...Andra kortet är på mej och Amanda, ute och går i karlstad, fortfarande på väg till Arena;)

Fann lite kort från min och Emmas Greese kväll:)..Måsnd syns ju lite dåligt då men;9..har väldigt bra bilder på honom..hehe, men de är mina de!!!;) Sen ser ni ju hur mina fötter såg ut..skinnflådda!! Men det var det värt:p..

Lilla Helen:)..Sitter hemma hos Emma och är hungrig kan jag tänka mej;)..Hahahaha..

<nej..nu kommer mor och hämtar mej..Ha det bra för det ska jag!!!

Over and so out...!
Till top