Rydas

Make it happen!!

Beslut&stressigt!!

Allmänt Permalink2
Jag kommer nog att dissa studentfesten till helgen, vad ska man ha på sej liksom;)?? Och jag är ju ändå i Trysil, ska nog lägga mitt påsklov på familjen:) Men Soffan kan ju höra av sej iaf, ja ändrar mej nog säkerligen:p!!

Idag blir vi mer på väg än någonsin till Barelona!! Pengar är överförda till Branden, nu ska bara biljetter bokas och jag informeras, schyst att jag drar och överlåter allt letande efter billigaste möjliga:p..haha, så kan det vara!

Igår var en super kväll, jag och kikki kämpade på med vår träning, det går finfint , bara man inte kikar i spegeln:p..maha!! Har packat klart och borde gå och göra mej iordning för avförd:p..men ska kolla på easyjets och ryan air först..!! Lite roligare resa att planera än Trysil tycker jag:)

Just nu kan man inte få ett bättre liv tror ja, saknar till och med skolan aningens, måste ju få träffa mina brudar:) Har vart tomt utan sambon nu under påsk, klantade till det igår jag när vi skulle ses:..och rene vill jag minsannn ta mej ett snack med:) Kikki, jam på tisdag? I like! Min rygg däremot känner sej mindre pigg idag:p..

Näe, nu ska jag åka till Norge..hujeda mej!!
Till top