Rydas

Make it happen!!

Fredagsmys!

Allmänt Permalink0
Tänk att det redan är fredag (igen!!). Den här helgen är jag lite mer säker på dagordning så vi slår till med ett riktigt fredagsmys med plockmat och lite choklad. Jag ser dock fram emot kräftstjärtarna mest :p Och de svarta oliverna! Mums! 
 
Annars idag har jag varit sjukt trött. Försökte mig på ett intervallpass imorse. Alltså gå lugnt och sedan powerwalka. Till och med jag fattar att pyret kommer ut för tidigt om jag börjar springa i vecka 34.. Haha! Men hur som helst så orkade jag faktiskt med passet efter mina förutsättningar. Det kändes sjukt bra. Men sen tog jag helt slut och sov middag i typ tre timmar. Så det tar nog ett tag innan jag ger mig in på intervaller igen :p Men saknar träningen nu så jag håller på att bli tokig!! Tänk att bara få känna orken igen, riva av ett prdentligt gympass med riktigt bra musik och känna hur lätt allt går! Som jag längtar, säger jag bara! 
 
Något annat jag inte räknade in var det här att man blir ganska klumpig överlag..Idag har jag sprungit in i saker lite överllt, magen sticker ut och är ivägen! Tur för mig att det "bara" är runt 8 veckor kvar. För så less som jag är på kanonkulan och allt därtill hade det nog inte gått så mycket längre tid!! Men vissa saker är faktiskt mysiga, så helt förjävligt det är det inte :D
 
Puss
 
 
Till top